Προορισμοί

Προορισμοί

Σύβοτα

η «Καραϊβική της Ελλάδας» τα Σύβοτα ανάμεσα στις καταπράσινες βραχονησίδες είναι προικισμένα με ένα μοναδικό τοπίο αποτελούμενο από πανέμορφες ακρογιαλιές και μικρούς κολπίσκους, σαν φιόρδ στην αγκαλιά του Ιονίου.

Απολαύστε τις εκδρομές σας στα Σύβοτα με το Sivota Road Trips

Αχέρων

Aπαράμιλλο κάλλος και πλούσιες φυσικές ομορφιές είτε για κάτι περισσότερο μυσταγωγικό

που οι ρίζες του αγγίζουν τα αρχαία μυστήρια, ο Αχέροντας ποταμός πάντα θα βρίσκεται στην ατζέντα του ψαγμένου περιηγητή, καθώς σε καμία περίπτωση δε θα σε ικανοποιήσει μία και μόνη επίσκεψη.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Αχέροντα με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Πρέβεζα

Η Πρέβεζα χάρη στις τεράστιες παραλίες της, τα αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος αξιοθέατά της όπως τo  Νεκρομαντείο του Αχέροντα και η αρχαία Νικόπολη, αλλά και τις υποδομές της, έχει αναδειχθεί σε ένα πολύ δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Πρέβεζα με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Πάργα

Ιστορικά αξιοθέατα, καταγάλανες παραλίες,  οργανωμένες υποδομές. Η Πάργα, έχοντας περάσει από ενετική, γαλλική, τουρκική και αγγλική κυριαρχία, στέκεται σήμερα περήφανη στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρεβέζης, αγκαλιάζοντας τον γήλοφο «Πεζόβολος» και προ(σ)καλεί τον επισκέπτη να την ανακαλύψει.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Πάργα με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Ιωάννινα

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου, η λίμνη και το νησί, η Παλιά Πόλη και το Κάστρο, οι υπέροχες εκδρομές στις γύρω περιοχές, οι αμέτρητες δραστηριότητες, ακόμη και τα στέκια για φαγητό και διασκέδαση είναι αξιοθέατα στα Ιωάννινα. Μια πόλη με πλούσια ιστορία, πολούς αρχαιολογικούς χώρους και υπέροχα τοπία να επισκεφθείς.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Ιωάννινα με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Ζαγόρι

Τα Ζαγοροχώρια είναι ένα δίκτυο από 46 πανέμορφα χωριά, όπου κανείς μπορεί να βρει ό,τι ζητάει.Χωριά με ζωή ή με ηρεμία, χωριά με απίστευτη θέα ή χωριά μέσα στο δάσος.
Δάση αλλά και ξερές κορυφές, πεντακάθαρα ποτάμια όπως ο Βοϊδομάτης αλλά και αλπικές λίμνες, όπως οι δρακόλιμνες.
Στα Ζαγοροχωρια ο επισκέπτης επίσης μπορεί να θαυμάσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική από πέτρα και ξύλο που είναι τα κύρια υλικά από τα οποία φτιαχνόντουσαν και φτιάχνονται ακόμη τα σπίτια ( Τα περισσότερα χωριά στο Ζαγορι,  είναι χαρακτηρισμένα παραδοσιακοί οικισμοί με το διάταγμα Ζαγορίου).
Η χαράδρα του Βίκου (ή αλλιώς φαράγγι του Βικου) είναι επίσης ένα αξιοθέατο που αξίζει όχι μόνο να δείτε αλλά και να περπατήσετε μιας και διασχίζεται από ευρωπαϊκό μονοπάτι με σήμανση.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Ζαγόρι με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Μέτσοβο

Γραφική ορεινή κωμόπολη με έντονο παραδοσιακό χρώμα, χτισμένη στην οροσειρά της Πίνδου – υψόμετρο 1.160 -, σε εντυπωσιακό τοπίο.

Εμπορικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής με αξιόλογη τουριστική κίνηση, το Μέτσοβο φημίζεται για τα τοπικά προϊόντα – τυροκομικά, ζυμαρικά και κρασί – και τα έργα χειροτεχνίας – ξυλόγλυπτα και υφαντά. Χάρη στη στρατηγική θέση του, κοντά στο σημείο όπου ενώνονται η Ήπειρος, η Θεσσαλία και η Μακεδονία, γνώρισε περίοδο ακμής κυρίως το 18ο αι., αποτελώντας εμπορικό, βιοτεχνικό και πνευματικό κέντρο.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Μέτσοβο με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.

Μετέωρα

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο ιδιαίτερα γεωλογικά μνημεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά του κόσμου καθώς πέρα από την ιδιομορφία και ομορφιά της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων, εκεί βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μοναστική κοινότητα στον Ορθόδοξο Ελλαδικό χώρο.
Γι’ αυτό άλλωστε έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο Άγιο Όρος που διατηρεί εδώ και αιώνες την θρησκευτική και μοναστική παράδοση.

Μετακινηθείτε απο Σύβοτα για Μετέωρα με το 9 θέσεων mini van του το Sivota Road Trips.